Το Ίδρυμα Masimo δεν παρέχει συντακτικά στοιχεία.
386
post-template-default,single,single-post,postid-386,single-format-standard,central-core-1.1.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Το Ίδρυμα Masimo δεν παρέχει συντακτικά στοιχεία.

26 sept. 2023, Posted by admin in health

Το Ίδρυμα Masimo δεν παρέχει συντακτικά στοιχεία.

Ορισμένοι που είναι επιφορτισμένοι με τη ρύθμιση των γιατρών δεν κάνουν καν χρήση των πληροφοριών που υπάρχουν εκεί έξω. Αφού ανέλυσε δεδομένα 15 ετών που αφορούσαν γιατρούς που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση, για παράδειγμα, το Public Citizen έστειλε επιστολές σε κάθε κρατικό ιατρικό συμβούλιο στα τέλη Αυγούστου για να τους ενθαρρύνει να συμβουλεύονται τακτικά την τράπεζα δεδομένων. Μόνο το 30% των πολύ λίγων γιατρών που τιμωρήθηκαν από τα νοσοκομεία για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετώπισαν μέτρα από το ιατρικό συμβούλιο, είπε ο AbuDagga.

"Ορισμένες πολιτείες δεν έχουν καν ρωτήσει ποτέ την τράπεζα δεδομένων", είπε ο AbuDagga.

Τι δείχνει πραγματικά τα πράγματα;

Οι ιατρικές επιτροπές λαμβάνουν παράπονα από άτομα, νοσοκομεία και οικισμούς για ιατρικές αμέλειες.

Τα περισσότερα δικαστήρια έκλεισαν για μήνες λόγω της πανδημίας και οι δικηγόροι αναφέρουν ότι τα νοσοκομεία ήταν πιο αργά από το συνηθισμένο στην έκδοση εγγράφων ενώ μάχονταν με τον ιό στα βορειοανατολικά. Περιπλέκει τα πράγματα για τους ασθενείς και τους δικηγόρους τους: Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo έδωσε στα νοσοκομεία και τους γιατρούς ασυλία από αστικές αγωγές για οτιδήποτε προέρχεται από τη θεραπεία για τον COVID-19.

Η πανδημία μπορεί επίσης να έχει επιβραδύνει τις καταγγελίες, καθώς τα σφάλματα θα ήταν πιο δύσκολο να εντοπιστούν σε ταραχώδες νοσοκομειακό περιβάλλον όπου έγιναν δεκτοί μόνο οι πιο άρρωστοι ασθενείς με COVID-19 και πολλοί ήταν ήδη κοντά στο θάνατο.

Ωστόσο, η μείωση της δράσης του ιατρικού συμβουλίου κατά την πανδημία ήταν πολύ υψηλότερη από τη μείωση των δράσεων που επιβάλλονται από τα νοσοκομεία για τον περιορισμό ή τον τερματισμό των κλινικών προνομίων των γιατρών σε μη επείγουσα βάση. Αυτές οι αναφορές μειώθηκαν κατά 18% από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με ανάλυση για το USA TODAY από την Oshel.

Τα συμβούλια αδειοδότησης αναμένεται να λάβουν περίπου τον ίδιο αριθμό επειγόντων ενεργειών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς τα νοσοκομεία εξακολουθούν να κάνουν επείγουσες ανακλήσεις κλινικών προνομίων, είπε ο Oshel.

«Ίσως τα διοικητικά συμβούλια και το προσωπικό τους έχουν κατακλυστεί με θέματα COVID-19 ή δεν λειτουργούν πολύ καλά από απόσταση», είπε ο Oshel.

Alkotox: Η απόλυτη άμυνα του συκωτιού σας ενάντια στις τοξίνες. Παραγγείλετε τώρα στο https://alkotox-website.com/el/ .

Ο συγγραφέας και αναισθησιολόγος Sherer κατηγορεί την έλλειψη γιατρών που επιδεινώθηκε καθώς η πανδημία περιόρισε περισσότερους γιατρούς για αυτό που θεωρεί ως την αυξανόμενη απροθυμία των ιατρικών επιτροπών να περιορίσουν ή να αναστείλουν τις άδειες. Είπε ότι λαμβάνει προσφορές για δουλειά κάθε εβδομάδα, συχνά με μισθούς 600.000 $ ή περισσότερο.

«Πριν από δέκα χρόνια, στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα περίμενα τόσο προσοδοφόρες και άφθονες προσφορές», είπε ο Σέρερ.

Ο Chaudhry της Ομοσπονδίας Κρατικών Ιατρικών Συμβουλίων αρνείται οποιαδήποτε τέτοια σύνδεση.

«Το καθοδηγητικό φως, το Βόρειο Αστέρι μας, είναι να προστατεύει το κοινό», είπε. "Είναι τα γεγονότα της καταγγελίας και της υπόθεσης. Το ζήτημα του εργατικού δυναμικού δεν συνυπολογίζεται σε μεμονωμένες περιπτώσεις."

Ακόμα κι αν δεν έχουν τόσα νέα κρούσματα επειδή τα ιατρεία έκλεισαν, ο Van Wey έχει προτάσεις για το ιατρικό συμβούλιο του Τέξας.

«Κάντε κράξιμο στο υστέρημά σας», είπε. "Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουν και δεν λείπουν γιατροί των οποίων τα ιατρεία πρέπει να αφαιρεθούν. Εάν εξαντληθούν τα πράγματα, μπορούν να με καλέσουν."

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον O’Donnell στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο @JayneODonnell και μέσω email στο jodonnell@usatoday.com

Ενώ οι εταιρείες αγωνίζονται για την παραγωγή ενός ασφαλούς, αποτελεσματικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, ένα κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Θα το κάνουν αρκετοί άνθρωποι για να κάνουν τη διαφορά;

Οι πρώτες στατιστικές είναι ζοφερές.

Μόνο περίπου το ένα τρίτο των Αμερικανών λένε ότι είναι πολύ πιθανό να κάνουν εμβόλιο για την πρόληψη του COVID-19, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα – σχεδόν αμετάβλητο από την άνοιξη.

Περισσότεροι άνθρωποι είπαν ότι θα το έπαιρναν εάν το εμβόλιο ήταν δωρεάν, και άλλοι είπαν ότι θα υπογράψουν εάν υπήρχε δεύτερο κύμα λοιμώξεων – ένα σημάδι ότι ενώ πολλοί Αμερικανοί διστάζουν για ένα εμβόλιο, οι απόψεις τους δεν είναι απαράδεκτες.

Αλλά για να τους πείσετε ότι το εμβόλιο είναι μια καλή ιδέα θα χρειαστεί προσπάθεια και χρήματα. Και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διατεθεί ομοσπονδιακά δολάρια για την εκπαίδευση εμβολίων.

Ο Πίτερ Πιτς επέβλεπε τα προγράμματα δημόσιας ενημέρωσης της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους. Τότε, όπως και τώρα, δεν υπήρχε μπάτζετ.

«Όλα ήταν πράγματα για άμβωνες νταής, και αυτό φτάνει μόνο μέχρι τώρα», είπε ο Πιτς, τώρα πρόεδρος και συνιδρυτής του Κέντρου για την Ιατρική στο Δημόσιο Συμφέρον, μιας μη κομματικής δεξαμενής σκέψης με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Τώρα βρισκόμαστε σε μια παγκόσμια κρίση και η χρηματοδότηση και η προσοχή είναι επείγουσα, είπε. «Από όσο μπορώ να πω, δεν υπάρχει στρατηγική σε ομοσπονδιακό ή πολιτειακό ή τοπικό επίπεδο για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με την αξία ενός εμβολίου για τον COVID ειδικά ή με τα εμβόλια γενικά».

Οι αιτίες για δισταγμό ποικίλλουν ευρέως

Δεν είναι όλοι διστακτικοί για τους ίδιους λόγους.

Οι έγχρωμοι συχνά έχουν τύχει κακής μεταχείρισης από το ιατρικό κατεστημένο, επομένως έχουν βάσιμους λόγους να είναι δύσπιστοι, είπε η Δρ. Bisola Ojikutu, λοιμωξιολόγος στα νοσοκομεία Brigham and Women’s και Massachusetts General στη Βοστώνη.

Η Ojikutu είπε ότι είναι σίγουρη για τη διαδικασία ανάπτυξης του εμβολίου λόγω της δικής της γνώσης για το σύστημα και ορισμένων από τα άτομα που εμπλέκονται. Θα χρειαστεί όμως να πειστούν και άλλοι. «Ανησυχώ αν οι έγχρωμες κοινότητες θα το δεχτούν ή όχι», είπε.

Οι Λατίνοι, για παράδειγμα, μπορεί να φοβούνται την εξουσία λόγω της επιθετικής μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης. Επίσης συχνά κατέχουν βασικές δουλειές με άκαμπτο ωράριο, κάτι που μπορεί να τους κάνει δύσκολο να κάνουν εμβόλιο ακόμα κι αν το θέλουν.

Θα χρειαστούν διαφορετικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση διαφορετικών αιτιών δισταγμού εμβολιασμού, δήλωσε η Monica Schoch-Spana, η οποία μαζί με τον Brunson συμπροήδρευσαν μια Ομάδα Εργασίας για τους Έτοιμους Πληθυσμούς για Εμβόλια COVID-19 που πρόσφατα δημιούργησε μια λευκή βίβλο .

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια θα χρειαστούν επιβεβαίωση. Οι έγχρωμοι άνθρωποι θα πρέπει να εμπλακούν σε μια διαδικασία που οικοδομεί εμπιστοσύνη. και οι άνθρωποι που ανησυχούν για την υπερβολή της κυβέρνησης θα πρέπει να ακουστούν, είπε ο Schoch-Spana, ανώτερος μελετητής του Κέντρου για την Ασφάλεια Υγείας Johns Hopkins.

Θα χρειαστεί επίσης περισσότερη έρευνα για να εκτιμηθεί πλήρως αυτός ο δισταγμός, δήλωσε ο Lois Privor-Dumm, ανώτερος ερευνητικός συνεργάτης της Σχολής Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg και ειδικός στην εισαγωγή εμβολίων.

«Η κατανόηση και ο σεβασμός του τι πιστεύουν οι άνθρωποι και τι είναι σημαντικό για αυτούς είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας», είπε.

Μετά, υπάρχουν εκείνοι που δεν θα τους αρέσει κανένα εμβόλιο, ανεξάρτητα από το πώς αναπτύχθηκε ή τι λένε οι αξιωματούχοι.

Ο Πιτς, ο πρώην αξιωματούχος του FDA, είπε ότι τέτοιοι αντι-εμβολιακοί δεν πρέπει να επιτρέπεται να ελέγχουν τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα εμβόλια. «Αποτελούν απειλή για τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, τους γείτονές τους και τις κοινότητές τους», είπε.

Τα πρώιμα σήματα από τις ομοσπονδίες μπορεί να έχουν βλάψει

Η διοίκηση έκανε ένα λάθος δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα όταν ανακοίνωσε την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για την ανάπτυξη εμβολίων, είπαν οι υποστηρικτές του εμβολίου. Ονομάζοντας το έργο "Operation Warp Speed" πρότεινε σε πολλούς ανθρώπους ότι θα έδινε προτεραιότητα στην ταχύτητα έναντι της ασφάλειας.

«Αυτό το ζήτημα της ταχύτητας δεν είναι καλά στις κοινότητες των μαύρων», είπε ο Ojikutu, προτείνοντας τον τίτλο «Operation Safe Recovery».

«Όλοι θέλουν μια λύση σε αυτή την καταστροφική πανδημία», είπε ο Ojikutu. "Αλλά σε κοινότητες που έχουν αυξημένη δυσπιστία προς τα συστήματα, πρέπει να εστιάσετε στο πώς θα τα προστατεύσετε, όχι στο πώς θα αναπτύξετε κάτι γρήγορα. Το κομμάτι αυτού που είναι τόσο κρίσιμο είναι η ασφάλεια."

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και άλλοι ηγέτες της προσπάθειας ανάπτυξης εμβολίων της κυβέρνησης έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι η ασφάλεια είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Οι πρώτες εντυπώσεις όμως παραμένουν.

«Η ανησυχία μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη πίεση σε όποιον ανέπτυξε και δοκίμασε το εμβόλιο για να το βγάλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε ο Jeffrey Freed, ένας 59χρονος σύμβουλος τεχνολογίας πληροφοριών από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. «Αν χρειάζονται τέσσερα χρόνια για να το κάνουμε σωστά, τότε αυτό πρέπει να κάνουμε».

Ο Freed είπε ότι δεν είναι αντίθετος με τα εμβόλια, θέλει απλώς να πειστεί ότι η επιστήμη πίσω από ένα είναι σταθερή. Μόλις είναι και ο γιατρός του του δώσει το ξεκάθαρο, ο Freed είπε ότι θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να κάνει μια βολή.

Το να ζει μόνος του και να δουλεύει από το σπίτι για μήνες τον έχει αφήσει έτοιμο όσο όλοι οι άλλοι για το τέλος της επιδημίας του κορωνοϊού. «Θέλω να βγούμε», είπε.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Επιχείρηση Warp Speed ​​μπορεί επίσης να δημιούργησαν μη ρεαλιστικές προσδοκίες, δήλωσε η Σάντρα Κρόους Κουίν, καθηγήτρια και πρόεδρος του τμήματος οικογενειακής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Εάν οι δοκιμές δεν πάνε τέλεια, ο Κουίν δεν πιστεύει ότι ένα εμβόλιο θα είναι έτοιμο πριν από το τέλος του έτους, όπως έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος, και ακόμη κι αν υπάρχει, δεν θα φτάσει στον μέσο πολίτη για μήνες. Όμως, δημιουργώντας αυτή την προσδοκία, ο Τραμπ μπορεί να προκαλεί απογοήτευση – και ενδεχομένως απογοήτευση στη διαδικασία.

«Η επιχείρηση Warp Speed ​​εγείρει αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια και τις περικοπές», είπε.

Τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να γίνουν

Το ποιος θα δώσει ένα μήνυμα υπέρ του εμβολίου θα είναι σημαντικό, είπε ο Ojikutu. Αν οι Αφροαμερικανοί δεν δουν ανθρώπους που τους μοιάζουν να μιλούν για εμβολιασμό, θα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κάνουν οι ίδιοι αυτό το βήμα, είπε.

Προτείνει να στρατολογηθούν ηγέτες της μαύρης κοινότητας, ηγέτες θρησκείας και παρόχων υγειονομικής περίθαλψης – «άνθρωποι που έχουν συμφέρον να φροντίζουν τους ανθρώπους» – σε προσπάθειες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τα εμβόλια COVID-19.

Δεν είναι θέμα αναδόμησης της εμπιστοσύνης των Μαύρων στα εμβόλια, είπε, γιατί υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα για να ξεκινήσετε. Αλλά αν γίνει σωστά, μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του COVID-19 θα μπορούσε να βοηθήσει στην οικοδόμηση της πίστης του κοινού σε άλλα εμβόλια.

Θα ήταν υπέροχο να έχουμε μαύρους γιατρούς να συστήνουν εμβόλια, αλλά μόνο το 2% όλων των γιατρών στις ΗΠΑ είναι Αφροαμερικανοί, είπε ο Δρ LaTasha Perkins, οικογενειακός γιατρός και επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Georgetown.

Ωστόσο, τα πρότυπα είναι απαραίτητα, όπως και η συμμετοχή των Μαύρων σε κλινικές δοκιμές που θα καθορίσουν εάν ένα εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

«Αν μπορείτε να δείξετε ότι το εμβόλιο λειτουργεί για εμάς, λειτουργεί σε εμάς και ότι ήμασταν μέρος της διαδικασίας, αυτό θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη», είπε ο Πέρκινς.

Ένας τρόπος για να αφαιρέσετε τον δισταγμό των ανθρώπων σχετικά με τα εμβόλια είναι να διευκολύνετε τη λήψη τους, είπε ο Privor-Dumm, στο Johns Hopkins. Τα εμβόλια θα πρέπει να είναι χαμηλού κόστους ή δωρεάν και να δίνονται σε βολικές ώρες και τοποθεσίες, είπε.

Κάποιος που πρέπει να χάσει τη δουλειά του για να πάρει ένα εμβόλιο – ή ακόμα και δύο, όπως απαιτούν τα περισσότερα από τα εμβόλια υπό ανάπτυξη – θα είναι πολύ πιο διστακτικό σχετικά με ένα εμβόλιο από κάποιον που μπορεί να το κάνει δωρεάν, κοντά στο σπίτι τη στιγμή που λειτουργεί , είπε.

Είναι επίσης σημαντικό να αντιμετωπιστεί η παραπληροφόρηση με ακριβή δεδομένα σχετικά με ένα ενδεχόμενο εμβόλιο για τον COVID-19. Υπάρχουν τόσοι πολλοί μύθοι αυτή τη στιγμή "είναι συγκλονιστικό", είπε η Theresa Horner, πρόεδρος του τμήματος δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο St. Francis στο Loretto της Πενσυλβάνια.

«Οι πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση αυτού και να παρέχουν ειλικρινείς απαντήσεις και αλήθειες, σίγουρα θα εξυπηρετήσουν καλά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην προσπάθεια να εξαλείψουν αυτόν τον ιό», είπε.

Το συμπέρασμα είναι ότι η πανδημία δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς ένα εμβόλιο που η πλειονότητα των Αμερικανών είναι πρόθυμη να κάνει, δήλωσε ο Δρ Λίντσεϊ Μπάντεν, διευθυντής κλινικής έρευνας για τις λοιμώδεις νόσους στο Νοσοκομείο Brigham and Women’s της Βοστώνης.

«Αν έχουμε ένα επιτυχημένο εμβόλιο και το κάνουν (μόνο) οι μισοί άνθρωποι, έχουμε αποτύχει».

Επικοινωνήστε με την Weintraub στο kweintraub@usatoday.

Η κάλυψη για την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών στο USA TODAY γίνεται εν μέρει δυνατή με επιχορήγηση από το Masimo Foundation for Ethics, Innovation and Competition in Healthcare. Το Ίδρυμα Masimo δεν παρέχει συντακτικά στοιχεία.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει ένα εμβόλιο για τον COVID-19, αλλά αρχίζουμε να γνωρίζουμε πώς θα διανεμηθεί.

Συνεντεύξεις με ειδικούς logistics, επαγγελματίες εμβολιασμού και ειδικούς διανομής φαρμακευτικών προϊόντων, μαζί με έγγραφα σχεδιασμού των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, δίνουν μια σαφέστερη εικόνα του πώς τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού θα φτάσουν από τους κατασκευαστές στην αγκαλιά εκατομμυρίων Αμερικανών.

Η ταχεία και μέχρι στιγμής θετική προσπάθεια για τη δημιουργία εμβολίων για την καταπολέμηση του COVID-19 ήταν αξιοσημείωτη, αλλά είναι μόνο το ήμισυ της δουλειάς, δήλωσε ο Tinglong Dai, καθηγητής διαχείρισης λειτουργιών που μελετά αναλύσεις υγειονομικής περίθαλψης στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

«Είναι απλά απίστευτο. Νομίζω ότι η αλυσίδα εφοδιασμού εμβολίων είναι μια από τις πιο περίπλοκες αλυσίδες εφοδιασμού που έχουν κατασκευαστεί ποτέ», είπε.

Contents

Sorry, the comment form is closed at this time.