Design interior locuiință Chiajna

Un design interior modern ce pune accent pe socializare și bună dizpoziție.

Proiectul de design interior prezentat este o continuare a <a href=”http://www.arhidesignstudio.com/proiecte-arhitectura/casa-contemporana”>proiectului de arhitectură</a> și este rezultatul unei bune colaborări cu beneficiarii.

La elaborarea proiectului de design interior au stat câteva criterii fundamentale: preferințele cromatice ale cuplului, organizarea funcțională a spațiului disponibil, introducerea unor elemente/zone de accent și nu în ultimul rând bugetul.

S-a dorit un design interior modern, care să reprezinte stilul de viață  al familiei; un spațiu elegant, confortabil și primitor.

Fiind un spațiu public al casei, amenajare interioară a parterului este concentrată pe ideea socializării membrilor familiei și a musafirilor.

Am acordat o mare atenție zonei de zi a casei. La nivelul parterului am introdus un element central (acvariul) care  unește livingul cu bucătaria și terasa exterioară prin intermediul suprafețelor vitrate. Transparența sticlei transmițând un sentiment de libertate și vizibilitate.

Zone destinate exclusiv pasiunii soției pentru gătit, bucătăria și terasa exterioară au fost proiectate pentru a avea funcționalitate și a găzdui o varietate mare de electrocasnice și accesorii necesare gătitului.

Fiecare zonă a încăperilor este delimitată și accentuată prin efectele de lumină.

Dacă la parter s-a mers pe un design interior modern, la mansardă s-a ales un design interior clasic cu excepția unor câteva inserții de mobilier modern.

UP